Kindvrij Kamperen in Frankrijk
Camping La Brouquere

Eén van de dingen die de kampeergasten op Camping La Brouquere het meest waarderen is het overweldigende gevoel van rust en stilte.

De camping ligt op het platteland van de Gers, midden tussen de wijngaarden van de Armagnac. Dus die stilte is eigenlijk meer een 'plattelands'-stilte waar je af en toe een tractor hoort van een wijnboer die in zijn wijngaard bezig is. Of een oogstmachine die net bezig is om graan of zonnebloemen te oogsten. Maar verder is het tsjirpen van de vogels en het ruisen van een zacht briesje het enige wat je hoort. Zalig!

Maar juist deze vredige rust en stilte gaan helaas niet goed samen met de aanwezigheid van kinderen.

Kindvrij kamperen in Frankrijk?

Uiteraard moeten kinderen de ruimte krijgen om fijn te spelen. Maar de kinderen zorgen ook voor meer drukte, iets wat moeilijk samen gaat met een gevoel van rust en stilte.

En juist deze rust en kalmte is tegenwoordig steeds moeilijker te vinden, al helemaal voor rustzoekers die in het zomerseizoen in Frankrijk willen gaan kamperen. Hier in Zuidwest Frankrijk wil Camping La Brouquere aan die groeiende vraag naar rust en stilte voldoen en is nu sinds 2016 een 'Adults Only' camping, ofwel een camping zonder kinderen, alleen voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Een oase van rust, ook in het hoogseizoen

In de praktijk betekent dit op Camping La Brouquere dat rustzoekers nu ook in het hoogseizoen heerlijk kunnen onthaasten en ontspannen in een oase van rust, stilte en ruimte. En genieten van een prachtig uitzicht over de glooiende wijngaarden van de Gascogne in een heerlijk warm klimaat onder het genot van een wijntje of een glaasje Armagnac. En wie droomt daar nu niet van?

Glamping La Mirande in zuid Frankrijk is een adults only glamping

-glamping adults only in Frankrijk betekend bij ons:
-even onthaasten en ontsnappen aan de alledaagse sleur, alleen voor volwassenen, zonder kinderen,
-een adults only safaritent huren op een adults only kampeerplek in Frankrijk,
-heerlijk genieten van een kindvrije vakantie in een geweldige streek in zuid Frankrijk in een ontspannen sfeer