rust in de tent

safaritent huren in Zuid Frankrijk, adults only

  • kamperen zonder kinderen met de luxe van thuis

  • een luxe safaritent met privé sanitair 

  • kleinschalig, kindvrij en Nederlandse eigenaar

safaritent-frankrijk-nederlandse-eigenaar.jpg


safaritent huren Frankrijk
image-208974-facebook_glamping_Frankrijk.w640.jpg

                    kleinschalige safaritent in zuid Frankrijk

Uw luxe safaritent staat op vlonders op zandgrond en heeft zowel schaduw als zon. Er is zoveel ruimte om de tenten heen, dat u altijd wel de zon of de schaduw op kunt zoeken die u op dat moment wenst.

Het slaapgedeelte heeft 2 goede bedden van 90/200, donzen dekbedden en katoenen overtrekken. Er hangt een klamboe, er ligt vloerbedekking en rondom zijn ramen met muskietengaas.

U kookt veilig en snel op 2 inductie kookplaten op het overdekte terras waar ook de eettafel staat. Uiteraard is er een grote koelkast met vriesgedeelte en potten, pannen, bestek, jerrycans voor water enz is aanwezig. Uw favoriete koffie maakt u met een Senseo machine of met Nespresso. Zegt u maar welk apparaat wij klaar moeten zetten.

Vóór de keuken is nog een terras met 2 ligstoelen, waar u volop van de zon kan genieten. Met een beetje geluk komt er een hertje voorbij, of een eekhoorntje. Voor de inrichting van de safaritenten hebben wij mooie materialen gebruikt (geen steigerhout).

luxe safaritent privé badkamer

Naar het toilet met e​​​​​​​en wc rol? Welnee, u heeft eigen sanitair, een badkamer (6 m2) met wc/douche en een wastafel  bij het zwembad op ongeveer 60 meter van de tent. De toiletspullen laat u hier onbezorgd achter. Hier vind je ook het afwasgedeelte. In de safaritent zelf heeft u een extra eco/droogtoilet.

Bij ons professionele Zodiac opzetzwembad van 10/5 meter kunt u heerlijk relaxen zonder spelende kinderen. (Ons zwembad is geen speelbad en wij adviseren u om speeltjes, balletjes en luchtbedden thuis te laten). Hier hebben wij naast het grote zonneterras een gezellige schaduw-plek gemaakt waar u kunt lezen aan onze "boomlange" eikenhouten tafel. Hier heeft u ook gratis WIFI ontvangst. 

Het "glamourous kamperen in Frankrijk virus", zal ongetwijfeld op La Mirande toeslaan en wij zijn er van overtuigd dat het kamperen in een luxe safaritent / lodgetent een onvergetelijke vakantie zal zijn.

Kindvrij Kamperen in Frankrijk
Camping La Brouquere

Eén van de dingen die de kampeergasten op Camping La Brouquere het meest waarderen is het overweldigende gevoel van rust en stilte.

De camping ligt op het platteland van de Gers, midden tussen de wijngaarden van de Armagnac. Dus die stilte is eigenlijk meer een 'plattelands'-stilte waar je af en toe een tractor hoort van een wijnboer die in zijn wijngaard bezig is. Of een oogstmachine die net bezig is om graan of zonnebloemen te oogsten. Maar verder is het tsjirpen van de vogels en het ruisen van een zacht briesje het enige wat je hoort. Zalig!

Maar juist deze vredige rust en stilte gaan helaas niet goed samen met de aanwezigheid van kinderen.

Kindvrij kamperen in Frankrijk?

Uiteraard moeten kinderen de ruimte krijgen om fijn te spelen. Maar de kinderen zorgen ook voor meer drukte, iets wat moeilijk samen gaat met een gevoel van rust en stilte.

En juist deze rust en kalmte is tegenwoordig steeds moeilijker te vinden, al helemaal voor rustzoekers die in het zomerseizoen in Frankrijk willen gaan kamperen. Hier in Zuidwest Frankrijk wil Camping La Brouquere aan die groeiende vraag naar rust en stilte voldoen en is nu sinds 2016 een 'Adults Only' camping, ofwel een camping zonder kinderen, alleen voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Een oase van rust, ook in het hoogseizoen

In de praktijk betekent dit op Camping La Brouquere dat rustzoekers nu ook in het hoogseizoen heerlijk kunnen onthaasten en ontspannen in een oase van rust, stilte en ruimte. En genieten van een prachtig uitzicht over de glooiende wijngaarden van de Gascogne in een heerlijk warm klimaat onder het genot van een wijntje of een glaasje Armagnac. En wie droomt daar nu niet van?Adults Only vakantie in Zuid Frankrijk

vreemde termen als "adults-only", kinderloze of kindvrije glamping betekent bij ons niets meer en niets minder dan een luxe safaritent huren in het zuiden van Frankrijk zonder kinderen of alleen voor volwassenen. 

safaritent Frankrijk La Mirande
image-197920-DSC00074.w640.JPG