rust in de tent

safaritent huren in Zuid Frankrijk, adults only

  • kamperen zonder kinderen met de luxe van thuis

  • een luxe safaritent met privé sanitair 

  • kleinschalig, kindvrij en Nederlandse eigenaar

safaritent-frankrijk-nederlandse-eigenaar.jpg


safaritent huren Frankrijk
image-208974-facebook_glamping_Frankrijk.w640.jpg

            safaritent huren in zuid Frankrijk

De luxe safaritenten staan op vlonders op zandgrond en hebben zowel zon als schaduw. Er is zóveel ruimte om de tenten heen, dat je altijd wel de zon of de schaduw die je op dat moment wenst, op kunt zoeken.

Het slaapgedeelte heeft 2 goede bedden van 90/200, donzen dekbedden en katoenen overtrekken. Er hangt een klamboe, er ligt vloerbedekking en rondom zijn ramen met muskietengaas.

Op het overdekte terras waar ook de eettafel staat, kook je veilig en snel op 2 inductie kookplaten. Uiteraard is er een grote koelkast met vriesgedeelte en potten, pannen, bestek, jerrycans voor water enz. zijn aanwezig. Je favoriete koffie maakt je met een Senseo machine of met Nespresso. Zeg maar welk apparaat wij klaar moeten zetten.

Vóór de keuken is nog een terras met 2 comfortabele ligstoelen, waar je volop kunt relaxen en van de zon genieten. Met een beetje geluk komt er een hertje voorbij, of een eekhoorntje. Voor de inrichting van de safaritenten hebben wij mooie materialen gebruikt (geen steigerhout).

luxe safaritent privé badkamer

Naar het toilet met e​​​​​​​en wc rol? Welnee, je hebt eigen sanitair, een badkamer (6 m2) met wc/douche en een wastafel, gelegen bij het zwembad op ongeveer 75 meter van de tent. De toiletspullen laat je hier onbezorgd achter. Hier vind je ook het afwasgedeelte. In de safaritent zelf is er een extra eco/droogtoilet voor de nacht.

Bij ons professionele Zodiac opzetzwembad van 10/5 meter is het heerlijk relaxen zonder spelende kinderen. (Ons zwembad is geen speelbad en wij adviseren om speeltjes, balletjes en luchtbedden thuis te laten). Hier hebben wij naast het grote zonneterras een gezellige schaduw-plek gemaakt waar je kunt lezen aan onze "boomlange" eikenhouten tafel. Hier is ook gratis WIFI ontvangst. 

Het "glamourous kamperen in Frankrijk virus", zal ongetwijfeld op La Mirande toeslaan en wij zijn er van overtuigd dat het kamperen in een luxe safaritent / lodgetent een onvergetelijke vakantie zal zijn.

safaritent Frankrijk La Mirande
image-197920-DSC00074.w640.JPG