rust in de tent

safaritent huren in Zuid Frankrijk, adults only

  • kamperen zonder kinderen met de luxe van thuis

  • een luxe safaritent met privé sanitair 

  • kleinschalig, kindvrij en Nederlandse eigenaar

safaritent-frankrijk-nederlandse-eigenaar.jpg


safaritent huren Frankrijk
image-208974-facebook_glamping_Frankrijk.w640.jpg

                    kleinschalige safaritent in zuid Frankrijk

Uw luxe safaritent staat op vlonders op zandgrond en heeft zowel schaduw als zon. Er is zoveel ruimte om de tenten heen, dat u altijd wel de zon of de schaduw op kunt zoeken die u op dat moment wenst.

Het slaapgedeelte heeft 2 goede bedden van 90/200, donzen dekbedden en katoenen overtrekken. Er hangt een klamboe, er ligt vloerbedekking en rondom zijn ramen met muskietengaas.

U kookt veilig en snel op 2 inductie kookplaten op het overdekte terras waar ook de eettafel staat. Uiteraard is er een grote koelkast met vriesgedeelte en potten, pannen, bestek, jerrycans voor water enz is aanwezig. Uw favoriete koffie maakt u met een Senseo machine of met Nespresso. Zegt u maar welk apparaat wij klaar moeten zetten.

Vóór de keuken is nog een terras met 2 ligstoelen, waar u volop van de zon kan genieten. Met een beetje geluk komt er een hertje voorbij, of een eekhoorntje. Voor de inrichting van de safaritenten hebben wij mooie materialen gebruikt (geen steigerhout).

luxe safaritent privé badkamer

Naar het toilet met e​​​​​​​en wc rol? Welnee, u heeft eigen sanitair, een badkamer (6 m2) met wc/douche en een wastafel  bij het zwembad op ongeveer 60 meter van de tent. De toiletspullen laat u hier onbezorgd achter. Hier vind je ook het afwasgedeelte. In de safaritent zelf heeft u een extra eco/droogtoilet.

Bij ons professionele Zodiac opzetzwembad van 10/5 meter kunt u heerlijk relaxen zonder spelende kinderen. (Ons zwembad is geen speelbad en wij adviseren u om speeltjes, balletjes en luchtbedden thuis te laten). Hier hebben wij naast het grote zonneterras een gezellige schaduw-plek gemaakt waar u kunt lezen aan onze "boomlange" eikenhouten tafel. Hier heeft u ook gratis WIFI ontvangst. 

Het "glamourous kamperen in Frankrijk virus", zal ongetwijfeld op La Mirande toeslaan en wij zijn er van overtuigd dat het kamperen in een luxe safaritent / lodgetent een onvergetelijke vakantie zal zijn.

safaritent Frankrijk La Mirande
image-197920-DSC00074.w640.JPG